Eltört izzítógyertya kiszedés, Törött izzítógyertya kiszedő

Eltört izzítógyertya kiszedés dízel autóknál igen problémás eset tud lenni számos esetben.

Autószerelők egyik rémálma szokott lenni, ha izzítógyertya csere kell egy autón. Legtöbben akik már rászaladtak egy párszor erre, el sem vállalják ezt a jellegű munkát. Mivel azért számos esetben sokszor kitekerhető az izzítógyertya könnyedén, érdemes mindenképp egy autószerelőnek megpróbálnia. Aztán ha úgy érzi, hogy nem indul meg könnyen az izzítógyertya, akkor jövünk mi a képbe.

Eltört izzítógyertya kiszedés (Ez például egy mercedes)
Eltört izzítógyertya kiszedés. Ez például egy mercedes amiben beletört az izzítógyertya legvége.

Nagyon fontos: Az hogy eltört az izzítógyertya az Ön autójában NEM az autószerelő a hibás ! Ezt nem győzöm hangsúlyozni. Ha az Ön keze lett volna rajta a kitekerő szerszámon, akkor az Ön keze alatt is ugyanúgy elpattan. Az autógyártókat kellene fülön csípni ez ügyben 🙂 Illetve azokat is, akik nem tekerik ki évente az izzítógyertyát, hogy ne rohadjon bele a hengerfejbe. De perszer tudjuk, hogy ilyen jellegű megelőző karbantartásra nem akarnak az ügyfelek pénzt áldozni, és inkább az autószerelők nem is ajánlják fel ezt az opciót. (a többség legalábbis nem…)

Az ország minden pontjáról megkeresnek minket eltört izzítógyertya problémákkal.

Fontos tudni, hogy nem lehet minden típuson hengerfej levétele nélkül az eltört izzítógyertya kiszedés munkát megcsinálni. Mi kizárólag csak azokat a típusokat vállaljuk, ahol hengerfej leszerelése nélkül a törött izzítógyertya kiszedést meglehet csinálni.

Ide kattintva talál egy típuslistát amelyekből már sok száz darab izzítógyertyát kifúrtunk az elmúlt évek folyamán.

vw transporter 2023-as évjárat, nyomás érzékelős izzítógyertya beletörve. Természetesen kifúrtuk :-)
vw transporter 2023-as évjárat, nyomás érzékelős izzítógyertya beletörve. Természetesen kifúrtuk 🙂
Bmw törött izzítógyertya. Bmw beletört izzítógyertya kifúrást akartak csinálni, de még időben megálltak.
Bmw törött izzítógyertya. Bmw beletört izzítógyertya. Elkezdétk fúrni, de érezték, hogy most kell abbahagyni, és megálltak szerencsére. Így még megtudtuk menteni a hengerfejet és kiszedtük az eltört izzítót.