Áraink

Beletört izzítógyertya kifúrása ,kiszedése, telephelyünkön ! ( akár kiszállással is bizonyos típusoknál)

Az ára 49.000 és  99.000.- Ft között változik. Függ attól, hogy hol tört el a gyertya, hány db, és hol van helyileg. De telefonon ha  elmondod ezeket, akkor én előre elmondom a pontos árat korrektül. Kiszállást maximum 100 km-es körzetben végzünk, a jelenlegi kiszállási díj: 120 Ft / km (magyarul üzemanyag költség áron van a kiszállás)

Műhelyünkben bizonyos típusoknál több órás plusz munka szükséges, hogy hozzáférjünk az izzítógyertyákhoz. Ebben az esetben +20.000. Ft szerelési díjat számolok fel. De ezt a típusnak megfelelően előre jelzem. Pl: BMW modellek, és néhány Fiat, 2010 utánni 3.0 literes ducato,boxer,jumper, vagy vw csoport néhány modellje. De előre mindent lebeszélünk. Utólag nincs semmi ár módosítás, ez így a korrekt mindenki részéről.

Izzítógyertya kifúrást kiszállással is végzünk sok típusnál, de nem mindennél. Ha kiszállással kérik, akkor mire érkezek, az előre megbeszéltek szerint legyen lebontva amik útba vannak a kifúrásnak. Ezeket telefonban előre világosan elmondom.

De bizonyos típusoknál a saját műhelyünkben tudjuk elvégezni az eltört izzítógyertya kifúrást, beletört izzítógyertya kiszedést.

Fontos tudni való: Az autószerelők előszerettel lusták hozzányúlni az izzítógyertyákhoz, ezáltal kideríteni, hogy hány törött el, és melyik része tört el az izzítógyertyának. Így teljes információ hiány miatt, hogyan adjak előre árat, hogyan adjak előre időpontot, amikor ezen információk hiányában én magam sem tudom hogy fél órás munka lesz vagy 1 napos ???  Ez közel minden napos problémává vált. Ezért bevezettem, hogy ha lusta a szerelő ezekre, akkor ha “csak” kitekerem az izzítógyertyát, az is a kifúrás árába fog kerülni. Másképp nem vállalom. Köszönöm ha ezt megérted és efogadod.


Berohadt porlasztó kiszerelésének árlistáját ide kattintva elérheti.